Thijssen Elektro

Een familiebedrijf met al meer dan 56 jaar ervaring

Thijssen Elektro is een elektrotechnisch bedrijf dat gevestigd zit in Deurne. Wij houden ons bezig met alles op het gebied van elektro, zonnepanelen, inbraakbeveiliging en domotica.

Elektrotechniek is tegenwoordig veel meer dan alleen elektro. Tijden veranderen en dus veranderen wij mee. Behalve het aanleggen van elektrische installaties zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van inbraakbeveiliging en domotica. Als ook het monteren van zonnepanelen en inbedrijfstellen van PV-installaties. De klant staat bij ons altijd centraal. Wij denken graag mee om elk project passend te maken naar de wensen van de klant.

Toen Jan Thijssen in 1956 van de vakschool kwam, zei z’n vader: “zorg dat je je vak goed leert; wat je verdient is niet belangrijk”. Met dit devies in zijn achterhoofd begon hij bij diverse bedrijven in Deurne en Asten te werken om praktijkervaring op te doen. Na enige tijd kreeg hij de wens om voor zichzelf te beginnen. Een wens die in 1963 in vervulling ging, Thijssen Installaties BV werd opgericht.

Na diverse bezoeken aan de Kamer van Koophandel vestigde hij zich in de Pastoriestraat in Vlierden. En daar begon ie, op de fiets.

Het begon allemaal in een noodwinkeltje achter bij “Tante Sien”. Na vele kleine klussen kwam al gauw de eerste grote klus van eveneens een startende Vlierdense ondernemer, de firma Koolen Conserven.

Al na 2 jaar, in 1965 werd een nieuwbouw gerealiseerd met daarin een woonhuis en een volwaardige winkel in elektrische huishoudelijke apparaten. Vanuit deze winkel breidde Thijssen Installaties zich uit. Jan werd gesteund door zijn vrouw Betsy, beiden zijn tot op heden nog regelmatig te zien “op de zaak”.

20 jaar later, in 1983, werd de zaak wederom uitgebreid, dit kon toen allemaal nog gerealiseerd worden in de Pastoriestraat. Waar Thijssen Installaties destijds een bekende werd in het straatbeeld.

Thijssen Installaties bleef groeien, vele opdrachten volgden, grote ook. In de vorm van scholen, gebouwen, sporthallen en agrarische bedrijfsgebouwen. Deze groei zette door, en uiteindelijk werd een nieuw, groter pand gebouwd. In 2000 trok Thijssen Installaties van Vlierden naar Deurne. Waar het bedrijf nu nog zit. In het pand aan de Florijn 2. Behalve Thijssen Elektro zit hier ook een showroom van Sanidrome Thijssen.

In 2000 nam Jan Thijssen een stapje terug, wettelijk gezien dan. Want Jan zet zich nog elke dag met hart en ziel in voor de zaak. Zoon Edward nam het stokje over en ging het bedrijf leiden. Anno 2020 zit de 3e generatie al in het bedrijf. Thijssen Elektro blijft de ambitie houden om te groeien en kijkt vol overtuiging naar de toekomst!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bel ons op: 0493 322 528

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×