Ons vak

Elektro

Thijssen Elektro is in de afgelopen 60 jaar een toonaangevende speler geworden in de elektrotechniek. Met veel ervaring en kundigheid denken wij graag mee.

En dat is terug te zien in ons werk. Of uw project nou een (particuliere) woning, bedrijfspand, appartementencomplex of horecagebouw is, Thijssen Elektro is altijd de juiste keuze qua elektra, comfort en beveiliging.

  • Woningbouw

  • Utiliteit

  • Particuliere bouw

  • Horeca

De voordelen van Thijssen Elektro

De voordelen

60 jaar

Een toonaangevende speler

Kwaliteit

Deze staat bij ons voor op

Meedenken

Voor de beste oplossingen

Voor elk soort project

Verbouwing, nieuwbouw of renovatie

Waarom Thijssen Elektro?

Als u voor Thijssen Elektro kiest, kiest u voor kwaliteit. We doen met veel passie ons werk. We denken graag mee met de klant om tot de beste elektrotechnische oplossing te komen. Of het nou gaat om een verbouwing, complete nieuwbouw of een renovatiewerk. Thijssen Elektro werkt aandachtig om ervoor te zorgen dat de klant wordt verrast met het perfecte eindresultaat!

Uitgelichte werken

Onze projecten

Elektro

Volledige E-installatie Koonings Bruidsmode Deurne

In het nieuwe pand van Koonings Bruidsmode was natuurlijke het vereiste installatiewerk nodig. Maar behalve dat is het pand ook uitgerust met de mooiste verlichting, binnen èn buiten. Zoals je…

Lees meer

Heeft u vragen of wilt u een afspraak?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bel ons op: 0493 322 528

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×